gastenboek_eima
gastenboek_l_ima
gastenboek_r_ima

Gefab Party en Evenementenverhuur doet altijd haar uiterste best om alle gehuurde spullen in optimale staat te leveren. Bent u als klant tevreden over de diensten van Gefab Party en Evenementenverhuur? Laat het iedereen weten door hier een bericht te plaatsen u doet er ons een groot plezier mee! Bent u ontevreden over onze diensten? Neem dan eerst contact met ons op zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken een bericht hier plaatsen kan nog altijd.


Klantenervaringen


Klik hier voor de mobiele website



Beoordeel Gefab op huren.nl


Welcome to My Guestbook

[teken het gastenboek] [gastenboek]


Jun 24

 geplaatst door admin op 24-06-2014 23:01


Vandaag het gastenboek toegevoegd aan de site. Het leek ons leuk en ook eerlijk om klanten de kans te geven een beoordeling te geven over onze diensten. We zijn benieuwd naar de reacties.


reacties (0)


Nov 26

 geplaatst door admin admin op 26-11-2014 14:51


Vandaag de website overgezet van een sub domein van Gefab.nl naar domein partyenevenementen.nl het was even stoeien maar het functioneert allemaal weer.


reacties (0)


Jan 30

 geplaatst door fabian geerts op 30-01-2016 23:11


Vanaf nu is de mobiele website ook volledig operationeel. Klanten die dus met een klein scherm zoals een mobiele telefoon naar de site gaan komen automatisch op onze mobiele website. Speciaal gemaakt voor kleinere schermen


reacties (0)


Aug 31

 geplaatst door Ben ben van de Klundert op 31-08-2016 21:31


bedankt, mooie pop en bedankt nog voor het mee helpen opzetten de eerste x.


reacties (0)


Dec 3

 geplaatst door AV-Lopersgroep op 03-12-2016 19:49


Keurig op tijd geleverd en opgehaald,vriendelijk contact.

Groet AV-LGD


reacties (0)


Mei 7

 geplaatst door Elbers Hermi op 07-05-2017 09:15


Voor een feest thuis circa 250 glazed gehuurd. Service en klantgerichtheid was perfect. Makkelijke afspraken met ophalen en brengen. Bij een volgend feest ga ik terug.


reacties (0)


Mei 29

 geplaatst door Elly Steenhuis-Cillessen op 29-05-2017 21:18


Fijne service en snelle reacties op mijn mailtjes. We hebben een mooi geboortebord te kunnen huren voor een héél schappelijke prijs. We zijn erg tevreden.


reacties (0)


Mei 30

 geplaatst door Malou van Oosterhout op 30-05-2017 12:40


Snelle reactie en communicatie over mogelijkheden, duidelijke offerte. Nette spellen. Vriendelijk personeel.


reacties (0)


Jul 25

 geplaatst door Leon Bosch op 25-07-2017 14:09


Geïnformeerd via mail voor bepaalde artikelen. Netjes en snel reactie op terug gekregen met prijsopgave. Vervolgens duidelijke afspraak kunnen maken en gebruik kunnen maken van de artikelen ondanks dat we binnen kort tijdsbestek hiervoor geïnformeerd hadden.


reacties (0)


Jul 25

 geplaatst door van der Rijt Lucien op 25-07-2017 17:14


Prima service en de tent was volledig naar wens. Bedankt


reacties (0)



[1] 2  [volgende]1-10 van 13


AUGUSTUS 2017  JULI 2017  MEI 2017  DECEMBER 2016  AUGUSTUS 2016  JANUARI 2016  NOVEMBER 2014  JUNI 2014  

admin*

gastenboek_l_ima2
gastenboek_r_ima2