Aanbieding

Op deze pagina ziet u alle actuele aanbiedingen die Gefab Party en Evenementenverhuur op dit moment heeft lopen. Wij proberen van tijd tot tijd aantrekkelijke aanbiedingen en acties voor u als klant aan te bieden. Check daarom van tijd tot tijd deze pagina voor nieuwe acties.


Helaas is de impact van het Corona virus zeer groot voor de partyverhuur branche en dus ook voor ons. Waar nu langzaam de boekingen voor het komende seizoen horen binnen te komen, regent het nu annuleringen, verplaatsingen en raakt de planning alsmaar leger. Kortom de partyverhuur branche en dus ook wij hebben het zwaar dat is een feit.

Daarom hebben wij de volgende actie bedacht. Voor alle reserveringen gedaan tussen vandaag 20 Maart 2020 en 30 April 2020 geldt het volgende.

  • U betaald voor slechts 1 dag maar mag de gehuurde spullen 3 dagen gebruiken.
  • Na het bevestigen van de offerte mag u voor 25% van de totale huursom (excl. bezorgkosten) gratis spullen extra huren. Dus besteld u voor € 100,- spullen en de offerte is bevestigd door u dan mag u alsnog ter waarde van € 25,- spullen uitzoeken die u gratis geleverd krijgt.

Het evenement hoeft dus niet in deze periode te zijn dat kan zo maar over een paar maanden, einde van het jaar of zelfs volgend jaar zijn.


Like onze facebook pagina en ontvang automatisch een update over al onze lopende en nieuwe aanbiedingen en acties. U kunt daar ook meedoen met onze speciale GRATIS win acties !

aanbiedingen

Huidige aanbiedingen nu bij Gefab Party en Evenementenverhuur:

Alle blikvangers nu tweede dag halve prijs !

Alle springkussens nu tweede dag halve prijs !

De beamers nu tweede dag halve prijs !

Karaoke set nu tweede dag halve prijs ! 

Opblaasbare tent nu tweede dag halve prijs !