Gefab Party en Evenementenverhuur

Klik hier voor volledige website


Facebook   Twitter


Welkom op de mobiele website van

Gefab Party en Evenementenverhuur

te Bakel

Gefab Logo Gefab Party en Evenementenverhuur gevestigd in Bakel is een jong en enthousiast partyverhuur bedrijf en verhuren bijna alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement, feest of party. Bent u op zoek naar een partyverhuur of evenementenverhuur bedrijf waarbij een goede service en betaalbare huurprijzen hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van groot tot klein wij zetten ons altijd voor de volle 100% in. Wij stellen alles in het werk om er een geslaagd evenement, feest of party van te maken.

Wij willen voor de klant een partyverhuur adres zijn zonder zorgen. Wij zorgen dat alles netjes op tijd wordt geleverd zodat u van uw feest kunt genieten.


Daarom is ons motto “Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens!”Over Ons

Springkussen Glijbaan Slide Huren Bakel

U bent bij ons aan het juiste adres voor audio, (disco) verlichting, karaoke, evenementenverhuur, partyverhuur, feest, horeca artikelen, tenten, abraham, sarah, springkussens, eyecatchers, geboorte objecten, spelen, servies, bestek, tafels, stoelen, glaswerk huren en nog veel meer.


Kortom één partyverhuur adres in Bakel waar u van alles kunt huren en dus met al uw wensen terecht kunt!


U kunt bij ons terecht voor de totale verzorging en of organisatie van uw feest, evenement of party.

Wilt u professionele licht en audio apparatuur huren ook dat kan bij ons al dan niet met begeleiding. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning van orkesten, entertainers of artiesten. Wij verzorgen het gehele partyverhuur en stagesupport voor geluids- en lichttechniek en eventmanagement al dan niet met behulp van onze vaste partners waar wij een goede en vertrouwde samenwerking mee hebben opgebouwd.


Als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen over onze partyverhuur producten en diensten neem dan gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat wij bij u thuis de mogelijkheden geheel kosteloos komen bekijken en of u van een vrijblijvende offerte voorzien.


Klik hier voor de Contact Informatie.