gastenboek_eima
gastenboek_l_ima
gastenboek_r_ima

Gefab Party en Evenementenverhuur doet altijd haar uiterste best om alle gehuurde spullen in optimale staat te leveren. Bent u als klant tevreden over de diensten van Gefab Party en Evenementenverhuur? Laat het iedereen weten door hier een bericht te plaatsen u doet er ons een groot plezier mee! Bent u ontevreden over onze diensten? Neem dan eerst contact met ons op zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken een bericht hier plaatsen kan nog altijd.


Klantenervaringen


Klik hier voor de mobiele website



Beoordeel Gefab op huren.nl


Welcome to My Guestbook

[teken het gastenboek] [gastenboek]


Jul 27

 geplaatst door Monique van Osch op 27-07-2017 23:24


Voor het eerst 2 biertafels en 4 bankjes gehuurd. Ben zeer tevreden, zeer stevige nette tafels.
Werd zeer vriendelijk geholpen en de prijs was heel netjes.
Kan dit iedereen aanbevelen.


reacties (0)


Aug 3

 geplaatst door Eric Westerveld op 03-08-2017 16:40


Geweldige service, echt een bedrijf dat niet denkt in problemen maar in oplossingen.


reacties (0)


Aug 8

 geplaatst door King brown op 08-08-2017 20:15


prettige bedrijf om mee zakken te doen, ben blij om ermee contact te komen, ik kijk eruit om in de toekomst nog mee zakken te doen


reacties (0)


Sep 18

 geplaatst door jansen mjh op 18-09-2017 00:48


we hebben een goede service mogen ontvangen van deze partyservice, als mensen ons vragen waar ze terecht kunnen
beveel ik hun aan. En ook wijzelf zouden weer een boeking doen.


reacties (0)


Sep 19

 geplaatst door Stan vd Hurk op 19-09-2017 08:39


We hebben hier nagenoeg alles gehuurd voor een feest van 100 personen. Tent, tafels, stoelen servies, etc, etc. Goede spullen, nette prijs en gezellige correcte mensen. Kortom een aanrader, groeten Stan


reacties (0)


Sep 19

 geplaatst door Gert-Jan Montage op 19-09-2017 14:53


Klantvriendelijk bedrijf, meedenkend, helemaal top!!


reacties (0)


Nov 7

 geplaatst door Chantal Broere op 07-11-2017 18:44


Tafels gehuurd bij Gefab voor de Speelgoedbeurs Bakel. Hele goede degelijke tafels, waar veel speelgoed op uit te stallen was. Het was een geweldige beurs dit jaar. Mede mogelijk gemaakt door Gefab. Goede snelle levering, precies op tijd! Dank jullie wel.
Groet Chantal Broere, namens werkgroep Speelgoedbeurs Bakel


reacties (0)


Apr 23

 geplaatst door Nick Nick van otterdijk op 23-04-2018 01:27


Super!!!
Plaskruis en gardarobe gehuurd.
Een dag eerder brengen en later ophalen was geen probleem.

Top!!!


reacties (0)


Jun 18

 geplaatst door Rilana Alleblas op 18-06-2018 14:17


Erg klantvriendelijk en Goede service.


reacties (0)


Jun 18

 geplaatst door Rilana Alleblas op 18-06-2018 14:17


Erg klantvriendelijk en Goede service.


reacties (0)



[vorige]  1 [2] 3  [volgende]11-20 van 28


NOVEMBER 2018  OKTOBER 2018  SEPTEMBER 2018  JULI 2018  JUNI 2018  APRIL 2018  NOVEMBER 2017  SEPTEMBER 2017  AUGUSTUS 2017  JULI 2017  MEI 2017  DECEMBER 2016  AUGUSTUS 2016  JANUARI 2016  NOVEMBER 2014  JUNI 2014  

admin*

gastenboek_l_ima2
gastenboek_r_ima2