gastenboek_eima
gastenboek_l_ima
gastenboek_r_ima

Gefab Party en Evenementenverhuur doet altijd haar uiterste best om alle gehuurde spullen in optimale staat te leveren. Bent u als klant tevreden over de diensten van Gefab Party en Evenementenverhuur? Laat het iedereen weten door hier een bericht te plaatsen u doet er ons een groot plezier mee! Bent u ontevreden over onze diensten? Neem dan eerst contact met ons op zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken een bericht hier plaatsen kan nog altijd.


Klantenervaringen


Klik hier voor de mobiele website



Beoordeel Gefab op huren.nl


Welcome to My Guestbook

[teken het gastenboek] [gastenboek]


Jun 18

 geplaatst door Sandra Trippaers op 18-06-2018 14:28


Heel tevreden! Willen zeker in toekomst nog van jullie diensten gebruik maken!!!


reacties (0)


Jul 9

 geplaatst door Melanie Hagting op 09-07-2018 18:37


Fijne communicatie.
Goede prijs
Fijne service
Vriendelijk personeel
Prima materiaal


reacties (0)


Jul 9

 geplaatst door Patricia Teepen op 09-07-2018 19:13


Vriendelijk net personeel. Snelle service. Bezorgen en ophalen ging ook goed. Zal vaker gebruik maken van jullie service


reacties (0)


Sep 24

 geplaatst door Emy op 24-09-2018 15:23


Goed en snel contact via de mail, makkelijk afspraken te maken en flexibel in het ophalen en brengen! Goed mee gedacht met eventueel andere oplossingen in nood! Uiteindelijk alles goed gegaan, top! Bedankt.


reacties (0)


Sep 24

 geplaatst door Darek Okuniewski op 24-09-2018 21:41


Supee fijne service en snelle reacties op mailtjes. We hebben aantal spullen te kunnen huren voor een picknick. We zijn erg tevreden. Super bedankt


reacties (0)


Sep 25

 geplaatst door Loes van Hout-Spruijt op 25-09-2018 02:23


Wederom spulletjes gehuurd voor onze burendag ,Goede service vriendelijke mensen en heb je vragen altijd bereidt om je te woord te staan via telefoon en email.Zeer tevreden en we komen zeker weer terug een volgende keer.


reacties (0)


Okt 30

 geplaatst door Valeria Leesly op 30-10-2018 08:09


Goede breng en ophaalservice! Goed bereikbaar en vriendelijk. Ga zo door! 3x per jaar staat gefab bij ons aan de deur en altijd goed geregeld door gefab!


reacties (0)


Nov 19

 geplaatst door van der Garde Tony van der Garde op 19-11-2018 21:43


Duidelijke afspraken kunnen maken via de mail. Afrekenen en afspraken maken voor het halen en brengen ,zo geregeld.
Prima spullen. Dit word mijn adres en zou die van u ook moeten worden


reacties (0)



[vorige]  1 2 [3]21-28 van 28


NOVEMBER 2018  OKTOBER 2018  SEPTEMBER 2018  JULI 2018  JUNI 2018  APRIL 2018  NOVEMBER 2017  SEPTEMBER 2017  AUGUSTUS 2017  JULI 2017  MEI 2017  DECEMBER 2016  AUGUSTUS 2016  JANUARI 2016  NOVEMBER 2014  JUNI 2014  

admin*

gastenboek_l_ima2
gastenboek_r_ima2