Disclaimer

disclaimer-gefab

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gefab Party en Evenementenverhuur is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo’s etc.) is eigendom van Gefab Party en Evenementenverhuur of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Gefab Party en Evenementenverhuur worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Gefab Party en Evenementenverhuur heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Gefab Party en Evenementenverhuur links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Gefab Party en Evenementenverhuur van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Op deze website wordt de Google AdWords free conversion tracking tool en de Google Analytics tool gebruikt om gebruikers data te verzamelen.

Copyright Gefab Party en Evenementenverhuur 2018.

Alle rechten voorbehouden.