tips_eima
tips_l_ima
tips_r_ima

Tips


01: Ik heb de blower aangesloten maar het springkussen komt maar niet op druk?


02: Ik wil het springkussen opruimen maar ik krijg het springkussen niet goed opgerold?


03: Ik wil het springkussen of blikvanger opruimen wat nu?


  01: Kijkt u of de lucht ontsnappings kleppen gesloten zijn. Deze zitten aan de zijkant of aan de achterkant. Er kunnen meerdere kleppen in een springkussen zitten. Deze kleppen worden dicht gehouden door een touw,rits, klittenband of een combinatie hiervan. Deze kleppen dienen te worden open gezet tijdens het leeg laten lopen van het springkussen zodat de lucht makkelijk kan ontsnappen.

Lucht_Ontsnappings_Klep_1_Tips

Back


  02: Waarschijnlijk heeft u het springkussen te snel proberen op te rollen.. Er zit dan nog lucht in het springkussen wat het oprollen bemoeilijkt. Rolt u het springkussen weer even uit en laat deze een tijdje liggen met de lucht ontsnappings kleppen open alvorens u het kussen weer gaat oprollen.

Back


  03: Zet de blower uit en haal de stekker uit het stopcontact. Het object zal in elkaar gaan zakken. Begeleid het object zodat deze goed in elkaar zakt. Ontkoppel de blower van het springkussen of blikvanger. Open alle lucht ontsnappings kleppen zodat de lucht goed kan ontsnappen.


Lucht_Ontsnappings_Klep_2_Tips


Laat het object enige tijd zo leeg lopen. Als het object helemaal is leeg gelopen kunt u deze dichtvouwen en oprollen op dezelfde manier als deze bij u is aangeleverd.


BackKlik hier voor de mobiele website


tips_l_ima2
tips_r_ima2