Partyverhuur Aarle Rixtel

Partyverhuur Aarle Rixtel of te wel Gefab Party en Evenementenverhuur is gevestigd in Bakel. Maar wij bezorgen ook in Aarle Rixtel.

Gefab Party en Evenementenverhuur verhuurd bijna alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest of evenement.

Partyverhuur Aarle Rixtel verhuurd werkelijk van alles van partytenten, springkussens tot meubilair en servies toe. Maar ook voor toiletvoorzieningen, koelingen, koelwagen en verwarming kunt u terecht bij partyverhuur Aarle Rixtel.

Ons motto is “Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !”

Of het nu gaat om een klein feestje thuis, verjaardagsfeest, buurtfeest, communiefeest of een bruiloft u bent bij partyverhuur Aarle Rixtel aan het juiste adres.

Gefab wil voor de klant een partyverhuur adres zijn zonder zorgen. Alle gehuurde spullen worden netjes op tijd en schoon geleverd zodat u van uw feest kunt genieten.

Bent u op zoek naar een partyverhuur bedrijf waarbij een goede service en betaalbare huurprijzen hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van groot tot klein wij zetten ons altijd voor de volle 100% in.

partyverhuur aarle rixtel

Wij verhuren natuurlijk niet alleen tenten of de producten zoals hierboven beschreven maar nog veel meer.

Hier een kleine greep uit ons assortiment:

De gehuurde artikelen kunnen bij ons worden opgehaald maar mits gewenst bezorgt Gefab ook in Aarle Rixtel. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding waarbij wij de eerste 10 kilometer van het totaal aantal te rijden kilometers gratis bezorgen.

Partytenten worden altijd door ons opgebouwd en afgebroken eventueel met hulp van de huurder dit verschilt per tent.

Als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen over onze partyverhuur producten en diensten neem dan gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat wij bij u thuis de mogelijkheden geheel kosteloos komen bekijken en of u van een vrijblijvende offerte voorzien.