Partyverhuur Helmond

Geeft u een feestje en wilt u een partytent, springkussen of andere party benodigdheden huren dan bent u bij partyverhuur Helmond aan het juiste adres. Wij verhuren werkelijk van alles van meubilair, servies tot toiletvoorzieningen, koelingen, koelwagen en verwarming.

Dankzij ons zeer brede assortiment hebben wij altijd wel de partybenodigdheden die u zoekt. En mocht dit niet het geval zijn dan hebben wij altijd wel een goede vervanger hiervoor in ons assortiment. Ongeacht de gelegenheid die u viert bij partyverhuur Helmond moet u zijn.

Partyverhuur Helmond of te wel Gefab Party en Evenementenverhuur is gevestigd in Bakel maar geen probleem wij bezorgen tegen een kleine vergoeding ook in Helmond. De spullen kunnen ook bij ons worden opgehaald dit is verder helemaal aan u.

Van een klein feestje thuis, verjaardagsfeest, buurtfeest, communiefeest of een bruiloft u bent bij partyverhuur Helmond aan het juiste adres.

Wij verhuren bijna alles wat u nodig heeft voor een feest, party of evenement.

Wij bouwen altijd de partytenten mee op eventueel met of zonder hulp van de huurder dit verschilt per tent. En vanzelfsprekend breken wij deze ook weer af.

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht voor tenten of de andere producten zoals hierboven beschreven maar nog veel meer.

Hier een kleine greep uit ons assortiment:

Partyverhuur Helmond is een adres zonder zorgen. Alle spullen worden netjes op tijd en schoon geleverd zodat u van uw feest kunt genieten.

Bij Gefab Party en Evenementenverhuur staat een goede service en betaalbare huurprijzen hoog in het vaandel.

partyverhuur helmond

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat wij bij u thuis de mogelijkheden geheel kosteloos komen bekijken en of u van een vrijblijvende offerte voorzien.