Partyverhuur Someren

Partyverhuur Someren verhuurd bijna alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest.

Ons motto is “Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !”

Partyverhuur Someren of te wel Gefab Party en Evenementenverhuur is gevestigd in Bakel. Maar wij bezorgen vanzelfsprekend ook in Someren.

Of het nu gaat om een klein feestje thuis, verjaardagsfeest, buurtfeest, communiefeest of een bruiloft u bent bij partyverhuur Someren aan het juiste adres.

Partyverhuur Someren verhuurd werkelijk van alles van partytenten, springkussens tot meubilair en servies toe. Maar ook voor toiletvoorzieningen, koelingen, koelwagen en verwarming kunt u terecht bij partyverhuur Someren.

De gehuurde artikelen kunnen bij ons worden opgehaald maar mits gewenst bezorgt Gefab ook in Someren. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding waarbij wij de eerste 10 kilometer van het totaal aantal te rijden kilometers gratis bezorgen.

Partytenten worden altijd door ons opgebouwd en afgebroken eventueel met hulp van de huurder dit verschilt per tent.

partyverhuur someren

Wij verhuren natuurlijk niet alleen tenten of de producten zoals hierboven beschreven maar nog veel meer.

Hier een kleine greep uit ons assortiment:

Bent u op zoek naar een partyverhuur bedrijf waarbij een goede service en betaalbare huurprijzen hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van groot tot klein wij zetten ons altijd voor de volle 100% in.

Gefab wil voor de klant een partyverhuur adres zijn zonder zorgen. Alle gehuurde spullen worden netjes op tijd en schoon geleverd zodat u van uw feest kunt genieten.

Als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen over onze partyverhuur producten en diensten neem dan gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat wij bij u thuis de mogelijkheden geheel kosteloos komen bekijken en of u van een vrijblijvende offerte voorzien.