Partyverhuur Venray

Partyverhuur Venray verhuurd werkelijk van alles van partytenten, springkussens tot meubilair en servies toe. Maar ook voor toiletvoorzieningen, koelingen, koelwagen en verwarming kunt u terecht bij partyverhuur Venray.

Partyverhuur Venray of te wel Gefab Party en Evenementenverhuur is gevestigd in Bakel. Maar wij bezorgen ook in Venray.

Gefab Party en Evenementenverhuur verhuurd bijna alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest of evenement.

Of het nu gaat om een klein feestje thuis, verjaardagsfeest, buurtfeest, communiefeest of een bruiloft u bent bij partyverhuur Venray aan het juiste adres.

Wij staan voor “Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !”

Partytenten worden altijd door ons opgebouwd en afgebroken eventueel met hulp van de huurder dit verschilt per tent.

De gehuurde artikelen kunnen bij ons worden opgehaald maar mits gewenst bezorgt Gefab ook in Venray. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding waarbij wij de eerste 10 kilometer van het totaal aantal te rijden kilometers gratis bezorgen.

Wij verhuren natuurlijk niet alleen tenten of de producten zoals hierboven beschreven maar nog veel meer.

Hier een kleine greep uit ons assortiment:

Van groot tot klein wij zetten ons altijd voor de volle 100% in. Bent u op zoek naar een partyverhuur bedrijf waarbij een goede service en betaalbare huurprijzen hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

partyverhuur venray

Alle gehuurde spullen worden netjes op tijd en schoon geleverd zodat u van uw feest kunt genieten. Gefab wil voor de klant een partyverhuur adres zijn zonder zorgen.

Als u na het bekijken van onze website nog vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen over onze partyverhuur producten en diensten neem dan gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat wij bij u thuis de mogelijkheden geheel kosteloos komen bekijken en of u van een vrijblijvende offerte voorzien.